dilluns, 24 d’abril del 2017

Cap des Clòsos amb Mountain Wilderness Catalunya

Cap de setmana amb previsió de fer dos dies de muntanya, marxar el 24 de març i tornar el 26. Com passa sovint, la realitat serà prou diferent.
Quedem a Tremp amb l'Aleix amb l'objectiu d'anar a dormir a Viu de Llevata, on han d'arribar fins a 7 persones diferents a passar la nit. Per al diumenge 26 hi ha prevista l'acció anual de l'associació Mountain Wilderness Catalunya.
Però la previsió meteorològica és realment "dolenta". En el nostre trajecte de Pobla cap a Viu ja comença a nevar, i ja aparquem a l'entrada del poble, decisió que serà ben encertada amb la que vindrà...




Durant el vespre va caient la neu i els que havien d'arribar van avisant que no poden fer-ho per l'estat de les carreteres. Durant tot el dissabte, la neu no para de caure i deixa aquesta bonica estampa del poble de Viu de Llevata:



Com és lògic, els diferents plans que havíem fet amb l'Aleix no serveixen de res i passem el dia vagarejant:

Per sort, les previsions per diumenge són sensiblement més bones i les carreteres ja estan netes. Així que a sopar dissabte ja s'incorporen la Sílvia, el Josep i el Toni:

Per acabar-ho d'adobar, la nit del dissabte al diumenge canvien l'hora i dormim una hora menys. Però vaja, prou de queixar-se, que el dia s'alça radiant i hem quedat a les 9.30 h. del matí al pàrquing de Beret per fer una ascensió reivindicativa. Després de que el nostre president atengui a Aran TV, comencem a caminar en direcció al nostre objectiu, el cim de Cap des Clòsos:




Uns quants amb raquetes i uns quants amb esquís, i l'Aleix sense res... arribem fins un ample cordal
 que resseguim fins arribar al cim
 Cim del Cap des Clòsos, a 2.414 metres d'alçada:


Ens preparem i fem la foto reivindicativa. Ja hi ha prou pistes d'esquís i volem muntanyes de qualitat:

Si voleu veure un espectacular vídeo d'un minut i mig, cliqueu aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada