diumenge, 12 d’agost del 2018

Trobada del camp "Sala U" a la "Peña Montañesa"

Sortida ben especial la del cap de setmana de l'11 i 12 d'agost, després d'una convocatòria de l'Anna Mi i l'Aleix Paraguaio. Per què? L'Aleix no va venir al camp de treball segurament més especial que hem viscut unes quantes persones: el camp "Sala U" del Grup Sardanista Montserrat a la casa de Meritxell, a Andorra, al 2009. Aquells entranyables adolescents s'han fet grans i van convocar una trobada perquè l'Aleix pogués conèixer aquell ambient.
Així doncs, l'Anna Mi, l'Aleix, l'Alba Co, l'Oscar i jo mateix ens dirigim a la vora del monestir de San Victorian, prop de L'Ainsa. Poc després s'hi afegeix l'Albert, que ve des de Benàs. Som pocs i trobem a faltar algunes persones.
Però això no ens despista del nostre objectiu. Fins a altes hores de la nit fem allò que tant ens agrada:






Malgrat fer tard, a les 5.45 h. del matí ens alcem per començar a caminar a les 7.00 h per un clar sender cap al nostre objectiu per aquell diumenge: la Peña Montañesa. El camí puja per la cara sud de la impressionant muntanya, en una clara direcció nordoest en quasi tot moment:






Després de 4 hores i 20 minuts,  i 1.200 metres de desnivell positiu, arribem al cim de l'esmentat cim, a 2.295 metres d'alçada. Allà, míster Aleix Paraguaio ens ofereix la seua especialitat:

I ens fem la foto de cim, amb el record per les persones injustament perseguides:

Després d'una bona estona al cim, reprenem el camí, ara de baixada, fins a les furgonetes. Fem un cafè fent plans per una nova trobada i acomiadem un excepcional cap de setmana ple de somriures i riallades sense mesura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada